بلاگ

نان کتویی (مخصوص رژیم کتوژنیک)

نان کتویی

نان کتویی چیست؟

اگر به دنبال بهترین دستور پخت نان کتویی در اینترنت هستید، به جای درستی آمده اید.

همه افرادی که رژیم کتوژنیک می گیرند یکی از بزرگترین دغدغه هایشان نخوردن نان است.

اما نگران نباشید ما اینجاایم تا تمام دغدغه های شما را در این رژیم مرتفع نماییم.

و در این مقاله علاوه براینکه بهترین رسپی نان رژیمی کتو را گردآوری کردیم. برای افرادی که فرصت کافی برای درست کردن نان های کتویی را ندارند، دو نان کتویی پرفروش از سایت کتواستور را معرفی می کنیم. که به راحتی می توانید خریداری کرده و مشکل اساسی خود را در این رژیم برطرف نمایید.

نان کتوژنیک

نان کتویی یک نوع غذای اصلی به حساب می آید. که برای افرادی که از رژیم سخت کتوژنیک و یا رژیم های کم کربوهیدرات پیروی می کنند، فرموله شده است. این نان نمی تواند حاوی آرد غلات مانند گندم باشد.

پخت محصولات کتویی در چند سال اخیر در کشورهای در حال توسعه بسیار رایج شده است. این رژیم توسط افرادی که از استراتژی کم کربوهیدرات برای کاهش وزن پیروی می کنند. و می خواهند وضعیت سلامتی خود را بهبود بخشند می باشد.

این افراد باید از مصرف مواد غذایی حساسیت زا مانند گلوتن خودداری کنند.

شرط می بندم تا زمانی که شروع به خوردن با رژیم کم کربوهیدرات یا کتو نکردید، هرگز متوجه نشدید که یک فرد معمولی در رژیم غذایی امروزی ما چقدر نان مصرف می کند.

چه چیزی باعث می شود نان های رژیمی کتو را کم کربوهیدرات بنامند؟

برخی از اجزای کلیدی هستند که هنگام شناسایی نان کتو باید به دنبال آنها باشیم: مواد تشکیل دهنده، کربوهیدرات خالص و محتوای فیبر بالا می باشد.

نان با کربوهیدرات خالص کم بخرید!
کربوهیدرات خالص کم بزرگترین عنصر رژیم کتو است. این با کربوهیدرات کل متفاوت است.

کربوهیدرات خالص، کربوهیدرات هایی هستند که توسط بدن جذب می شوند. هنگام تعیین کربوهیدرات خالص، فیبر و الکل های قند را از کل کربوهیدرات های موجود در برچسب حقایق تغذیه کم کنید.

به طور کلی، اکثر افرادی که از رژیم کتو استفاده می کنند باید فقط 20 تا 60 گرم کربوهیدرات در روز مصرف کنند. برای حفظ رژیم غذایی خود، باید نان کتو مصرف کنید که بین 8 تا 10 کربوهیدرات کل در هر وعده است.

در رژیم کتو روی فیبر بالا تمرکز کنید

هرچه فیبر بیشتر باشد بهتر است، اما معمولاً در نان های کتویی بین 3 تا 5 گرم فیبر متغیر است. هنگامی که فیبر بیشتری مصرف می کنید، تعداد کربوهیدرات های بدنتان را کاهش می دهید.

به مواد تشکیل دهنده نان توجه کنید
یکی دیگر از جزئیاتی که باید به آن دقت کنید، ماده اصلی نان است. نان کتویی باید دارای شاخص گلیسمی 55 یا کمتر باشد تا در رژیم کتو قرار گیرد.

دستور پخت نان کتویی

بهترین بخش در مورد این دستور نان این است که ساده است و هنگامی که آن را تهیه کردید، می توانید هرزمان که خواستید به راحتی و در سریع ترین زمان آن را بپزید.

روشی سالم برای تهیه نان کتو
یکی از ترفندهای این دستور که این نان کتو را از خوب به عالی می رساند جدا کردن تخم مرغ ها است.

محصولات پخته شده بی شماری با استفاده از آرد بادام وجود دارد و مشکل اصلی که با آن مواجه می شوید این است که محصول نهایی خیلی متراکم می شود. و راه حل آن فقط جدا کردن سفیده تخمرغ و استفاده بیشتر از بیکینگ پودر می باشد.

که باعث خواهد شد به شما یک نان کتویی خوب و پف‌دار بدهد و همچنین مقداری حفره هوا به نان اضافه می‌کند. این باعث می شود دستور پخت نان با طعم بهتری انجام شود.

آرد بادام و یا آرد نارگیل کدامیک برای تهیه نان کتویی بهتر است؟

آرد بادام عطر و طعم بیشتری را ارائه می دهد و به طور کلی نتیجه خوشمزه تری دارد.

آرد نارگیل بسیار جاذب تر است و اغلب می تواند منجر به تهیه نان خشک شود.

به جای تلاش برای جایگزینی آرد نارگیل به جای آرد بادام، معمولاً بهتر است به دنبال دستور العمل های جایگزین کتو باشید که از آرد مورد نظر شما استفاده می کند، زیرا آنها در دستور العمل ها رفتار متفاوتی دارند.

درست کردن نان کم کربوهیدرات با آرد بادام

برای تهیه این نان کتو فقط به چند ماده ساده نیاز دارید:

آرد بادام  (1/2 پیمانه)
تخم مرغ (6 عدد)
کره (1/4 فنجان کره ذوب شده)
بیکینگ پودر (3 قاشق چایخوری)
نمک (نصف قاشق چایخوری)
استویا (6 قطره مایع استویا یا یک ساشه) یا یک قاشق غذاخوری عرق هل و یا گلاب
کرم تارتار (1/4 قاشق چایخوری) اختیاری

مواد اولیه نان کتویی

1.تخم مرغ ها را جدا کنید
در حالی که این مرحله اختیاری است، توصیه می کنیم برای شروع این دستور، زرده ها را از سفیده ها جدا کنید. زدن سفیده ها در یک کاسه جداگانه به نان حجم بیشتری می دهد.

جداسازی تخمرغ در رسپی نان

2.افزودن خامه تارتار به کاسه باعث می‌شود تا آن‌ها را راحت‌تر بزنید. و تا قله نرم شود. این ماده واقعا اختیاری است و نباید نان تمام شده را از شما بگیرد.

کرم تار تار

3.اضافه کردن کره
می توانید این کار را در غذاساز و یا با همزن دستی در کاسه انجام دهید. بقیه مواد (آرد بادام، بیکینگ پودر، کره، زرده تخم مرغ، نمک و استویا) را با هم ترکیب کرده. البته بهتر می باشد که اول مواد خشک (آرد بادام، بیکینگ پودر، نمک و استویا) را باهم ترکیب کرده و مایعات (کره و زده تخمرغ) را نیز جداگانه باهم مخلوط کرده و سپس جامدات را به مایع جات اضافه کنیم. وقتی زرده ها را اضافه می کنید. مطمئن شوید که کره خیلی داغ نباشد، در غیر این صورت زرده ها پخته می شوند.

نکته مهم:

کره ترجیح داده می شود، اما می توان آن را جایگزین سایر منابع چربی مانند روغن زیتون، روغن آووکادو یا روغن نارگیل نیز کرد.

آرد بادام

نکته مهم:

استویا را برای از بین بردن طعم تخم مرغی این نان کم کربوهیدرات استفاده می کنیم. شما می توانید بجای استویا از 1 قاشق چایخوری سرکه، هل و یا گلاب استفاده کنید.

نکته مهم:

3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر در این دستور غذا استفاده شده است و اگرچه ممکن است زیاد به نظر برسد، اما ما این دستور را به طور گسترده آزمایش کرده ایم و متوجه شده ایم که این عدد جادویی است. 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر قدرت بلند کردن آرد بادام سنگین را ندارد و شما با یک نان غلیظ کم کربوهیدرات باقی می‌مانید.

رسپی نان کتویی حجیم

4.سفیده تخم مرغ را داخل آن بریزید
حالا وقت آن است که سفیده ها را با ظرافت داخل آن بریزید و تا حد امکان حجم آن را در طول مسیر حفظ کنید. زدن مواد را تا زمانی ادامه دهید که خمیر از نظر رنگ و بافت یکدست شود.

نان کتوژنیک

5.داخل قالب نان بریزید
من از مکتب فکری هستم که استفاده از کاغذ روغنی هنگام پخت هیچ اشکالی ندارد. من هرگز از اینکه از کاغذ پوستی استفاده کردم ناراحت نبودم، فقط برعکس. یک قالب نان 8×4 را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را از کاسه همزن داخل آن بریزید. توصیه می کنیم برای این دستور از 8×4 استفاده کنید. اگر از قالب نان 9×5 استفاده می کنید نان شما خیلی تخت بیرون می آید.

قالب نان کتویی

بپزید و لذت ببرید
حالا فقط باید صبر کنید… نان خود را به مدت 30 دقیقه در دمای 375 درجه بپزید، یا تا زمانی که نان کتو شما تست خلال دندان را رد کند. به یاد داشته باشید، همه فرها متفاوت هستند. اجاق گاز همرفت ما کمی داغ است، بنابراین نان شما ممکن است چند دقیقه بیشتر طول بکشد.

کل زمان برای تهیه نان کم کربوهیدرات باید 45 دقیقه باشد. بگذارید خنک شود و آن را با کره بمالید.

نان تست کتویی

اضافات و جایگزین ها
این دستور پخت نان بسیار اساسی است و جای زیادی برای تغییرات دارد. اجازه می دهد تا به چند اضافات و اصلاحات احتمالی که می توانید انجام دهید بپردازیم.

صمغ زانتان 

این ماده‌ای است که خیلی‌ها درباره آن نشنیده‌اند، اما برای پخت و پز در رژیم کتو مفید است. کمتر از یک قاشق چای خوری صمغ زانتان به غلیظ شدن و تثبیت خمیر کمک می کند.

دانه چیا 

دانه چیا، دانه ای سرشار از مواد مغذی و مفید برای بدن می باشد که می توانید به میزان دلخواه از آن در این دستور پخت استفاده نمایید.

آرد نارگیل 

استفاده از یک قاشق غذاخوری آرد نارگیل و حذف 2 تا 3 قاشق غذاخوری آرد بادام می تواند بافت این نان را به طرز دلپذیری تغییر دهد.

 

میزان کربوهیدرات در نان

 

چند کربوهیدرات در نان کتو وجود دارد؟

یک نان کتو خوب باید حاوی کمتر از 3 گرم کربوهیدرات در هر برش باشد. این دستور العمل تقریباً به نان بدون کربوهیدرات نزدیک است. در هر برش 1 گرم کربوهیدرات خالص تولید می شود که آن را به گزینه ای عالی تبدیل می کند. بسته به نوع آردی که استفاده می کنید و دستور العملی که دنبال می کنید، نان کتو ممکن است با تعداد کربوهیدرات متفاوتی تولید شود، اما همچنان جایگزین سالم تری برای نان گندم خواهد بود.

آیا لازم است نان کتو را در یخچال بگذارید؟

بله، نگهداری نان کتو در یخچال ایده آل است. همچنین خوب است نان را زودتر از موعد برش ندهید. برای طولانی‌تر کردن ماندگاری نان کتو، می‌خواهید وقتی گرسنه هستید آن را برش دهید و کل نان را در کیسه فریزر در یخچال نگهداری کنید. 7 الی 10 روز در یخچال می ماند.

نان کتو را از کجا تهیه کنم؟

اگر طرفدار پخت نان نیستید اما طرفدار نان خوردن هستید، سایت کتواستور بهترین نان کتویی را به فروش می رساند و هر کجای ایران که باشید براتون ارسال میکنن. پس دیگر جای نگرانی نیست.

همچنین جهت مشاهده رسپی های متنوع تر از نان کتویی می توانید از سایت www.ketoconnect.net بازدید نمایید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *