آرد بادام چیست آرد بادام یک جایگزین محبوب برای آرد گندم سنتی است. کربوهیدرات کمی دارد، مملو از مواد مغذی است و طعم کمی شیرینتر دارد.
آرد بادام همچنین فواید سلامتی بیشتری نسبت به آرد گندم سنتی دارد، مانند کاهش کلسترول بد LDL و مقاومت به انسولین.
این مقاله به بررسی فواید سلامتی آرد بادام میپردازد و اینکه آیا این آرد جایگزین بهتری برای سایر انواع آرد است یا خیر. پس با ما همراه باشید.
آرد بادام چیست ؟
آرد بادام از بادام آسیاب شده تهیه می شود.
این فرآیند شامل بلانچ کردن بادام در آب جوش برای جدا کردن پوست، سپس آسیاب کردن و الک کردن آنها به آرد ریز است.
آرد بادام سرشار از مواد مغذی است.
یک اونس (28 گرم) آن حاوی:
کالری: 163
چربی: 14.2 گرم
پروتئین: 6.1 گرم
کربوهیدرات: 5.6 گرم
فیبر غذایی: 3 گرم
ویتامین E: سی و پنج در صد از RDI
منگنز: 31 درصد از RDI
منیزیم: 19 درصد از RDI
مس : 16 درصد از RDI
فسفر : 13 درصد از RDI
آیا آرد بادام برای قند خون مفید است؟
غذاهای تهیه شده با گندم کربوهیدرات بالایی دارند، اما چربی و فیبر بسیار کم.
این می تواند باعث افزایش سطح قند خون و به دنبال آن افت سریع آن شود که می تواند باعث خستگی، گرسنگی و هوس خوردن غذاهای پر قند و کالری شود.
برعکس، آرد بادام کربوهیدرات کمی دارد اما چربی های سالم و فیبر بالایی دارد.
این خواص به آن شاخص گلیسمی پایینی می بخشد، به این معنی که قند را به آرامی در خون شما آزاد می کند تا منبع پایدار انرژی باشد.
همانطور که در بالا ذکر شد، آرد بادام حاوی مقدار قابل توجهی منیزیم است. ماده معدنی که صدها نقش را در بدن شما ایفا می کند، از جمله کنترل قند خون.
تخمین زده می شود که بین 25 تا 38 درصد از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمبود منیزیم دارند و اصلاح آن تنها از طریق رژیم غذایی یا مکمل ها امکان پذیر است. که باعث خواهد شد قند خون به میزان قابل توجهی کاهش یابد و عملکرد انسولین را بهبود ببخشد.
آیا آرد بادام گلوتن دارد؟
آرد بادام بدون گلوتن است.
آرد گندم حاوی پروتئینی به نام گلوتن است. به خمیر کمک می کند تا حالت کشسانی داشته باشد و هوا را در حین پخت جذب کند تا پف کند و پف کند.
افرادی که بیماری سلیاک یا عدم تحمل گندم دارند نمی توانند غذاهای حاوی گلوتن بخورند زیرا برای بدن آنها بسیار مضرر است. و بهترین و سالم ترین گزینه برای جایگزینی آن آرد بادام است.
برای این افراد، بدن یک پاسخ خود ایمنی برای حذف گلوتن از بدن تولید می کند. این پاسخ منجر به آسیب به پوشش روده می شود و می تواند علائمی مانند نفخ، اسهال، کاهش وزن، بثورات پوستی و خستگی ایجاد کند.
خوشبختانه، آرد بادام هم بدون گندم و هم بدون گلوتن است و برای کسانی که نمی توانند گندم یا گلوتن را تحمل کنند، جایگزین خوبی برای پخت است.
با این وجود، بررسی بسته بندی آرد بادامی که خریداری می کنید مهم است. در حالی که بادام به طور طبیعی بدون گلوتن است، برخی از محصولات ممکن است به گلوتن آلوده باشند.
پیشنهاد ما به شما آرد بادام کتواستور هست که تهیه شده از صد در صد بادام خالص و جدول حقایق ارزش غذایی روی کلیه بسته بندی هاش درج شده.
تاثیر آرد بادام چیست بر کاهش کلسترول و فشار خون
آرد بادام به کاهش کلسترول LDL و فشار خون کمک کند
بیماری قلبی علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است.
به خوبی شناخته شده است که فشار خون بالا و سطح کلسترول بد LDL نشانگرهای خطر برای بیماری قلبی هستند.
خوشبختانه، آنچه می خورید می تواند تأثیر عمده ای بر فشار خون و کلسترول LDL شما داشته باشد، مطالعات نشان می دهد که بادام می تواند برای هر دو کاملاً مفید باشد.
تجزیه و تحلیل پنج مطالعه شامل 142 نفر نشان داد که کسانی که بادام بیشتری مصرف می کردند به طور متوسط 5.79 میلی گرم در دسی لیتر کاهش کلسترول LDL را تجربه کردند.
علاوه بر این، هم در مطالعات تجربی و هم در مطالعات مشاهده ای، کمبود منیزیم با فشار خون بالا مرتبط است و بادام منبع عالی منیزیم است.
نحوه استفاده از آرد بادام چیست در پخت و پز
آرد بادام به راحتی پخته می شود. در اکثر دستور العمل های پخت، می توانید به سادگی آرد گندم معمولی را با آرد بادام جایگزین کنید.
و تنها نقطه ضعف استفاده از آرد بادام نسبت به آرد گندم این است که محصولات پخته شده صاف تر و متراکم تر هستند.
این به این دلیل است که گلوتن موجود در آرد گندم به کش آمدن خمیر کمک می کند و هوای بیشتری را به دام می اندازد که به بالا آمدن محصولات پخته شده کمک می کند.
آرد بادام همچنین کالری بیشتری نسبت به آرد گندم دارد و حاوی 163 کالری در (28 گرم) است، در حالی که آرد گندم حاوی 102 کالری است. پس حتما اگر رژیم کتوژنیک ندارید این نکته را هم در نظر بگیرید.
چگونه با جایگزین ها مقایسه می شود؟
بسیاری از مردم از آرد بادام به جای جایگزین های محبوب مانند آرد گندم و نارگیل استفاده می کنند. در زیر اطلاعاتی در مورد نحوه مقایسه آن وجود دارد.
آرد گندم
آرد بادام نسبت به آرد گندم کربوهیدرات بسیار کمتری دارد، اما چربی بیشتری دارد.
متأسفانه، این بدان معناست که آرد بادام کالری بیشتری دارد. با این حال، با مغذی فوقالعادهای این را جبران میکند.
یک گرم آرد بادام مقدار مناسبی از ارزش روزانه ویتامین E، منگنز، منیزیم و فیبر را برای شما فراهم می کند.
آرد بادام چیست آرد بادام همچنین بدون گلوتن است، در حالی که آرد گندم فاقد گلوتن نیست، بنابراین برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا عدم تحمل گندم آرد بادام گزینه بسیار خوبی است.
در پخت، آرد بادام اغلب می تواند جایگزین آرد گندم با نسبت 1: 1 شود، اگرچه محصولات پخته شده با آن صاف تر و متراکم تر هستند زیرا فاقد گلوتن هستند.
اسید فیتیک، یک ماده ضد مغذی، در آرد گندم نیز بیشتر از آرد بادام است که منجر به جذب ضعیفتر مواد مغذی از غذاها میشود.
اسید فیتیک به مواد مغذی مانند کلسیم، منیزیم، روی و آهن متصل می شود و میزان جذب آنها توسط روده را کاهش می دهد.
اگرچه بادام به طور طبیعی دارای اسید فیتیک بالایی در پوست خود است، اما آرد بادام چنین نیست، زیرا در فرآیند سفید کردن پوست خود را از دست می دهد.
آرد نارگیل
مانند آرد گندم، آرد نارگیل نیز کربوهیدرات بیشتری دارد و چربی کمتری نسبت به آرد بادام دارد.
همچنین حاوی کالری کمتری در هر اونس از آرد بادام است، اما آرد بادام حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری است.
هم آرد بادام و هم آرد نارگیل بدون گلوتن هستند، اما پخت آرد نارگیل دشوارتر است، زیرا رطوبت را به خوبی جذب می کند و می تواند بافت محصولات پخته شده را خشک و شکننده کند.
این بدان معناست که هنگام استفاده از آرد نارگیل ممکن است نیاز باشد مایعات بیشتری به دستور العمل ها اضافه کنید.
آرد نارگیل همچنین حاوی اسید فیتیک بیشتری نسبت به آرد بادام است که می تواند میزان جذب مواد مغذی بدن شما را از غذاهای حاوی آن کاهش دهد.
منبع : (www.healthline.com)