شیرینی کتوژنیک

طرز تهیه شیرینی کتویی ؟ در حال حاضر، درست کردن دسرهای دوستدار کتو، شیرینی کتوژنیک می تواند کار بسیار مهمی باشد. همیشه این ترس وجود دارد که طعم آن به خوبی همتایان سنتی آنها نباشد، یا تهیه مواد کم کربوهیدرات برای تهیه شیرینی کتویی ممکن است دست و پا گیر باشد. خب، من با ما همراه باشید تا به شما ثابت کنیم که دسرهای کم کربوهیدرات و شیرینی های کتویی می‌توانند بسیار خوشمزه باشند.

شیرینی کتوژنیک و دسر کتویی

در حالی که دسرهای کتویی زیادی وجود دارد، یکی از دسرهایی که هر کسی باید در کیف خود داشته باشد یک کیک شکلاتی است. اگر یک دسر وجود داشته باشد که طرز تهیه ان اسان باشد کیک کتوژنیک است.

پیشنهاد می کنیم محصول کوکی کتویی را مشاهده کنید.

مواد تشکیل دهنده کیک کتویی

آرد بادام: آرد بادام بلانچ شده یا آرد بادام بسیار ریز
پودر کاکائو: بدون شیرینی
جایگزین شکر کتو: یا یک جایگزین شکر قهوه ای یا اریتریتول. از شیرین کننده های مایع استفاده نکنید، زیرا روی بافت کیک تأثیر می گذارد.
بکینگ پودر: مایه خمیر مایه ای که برای ایجاد پف کردن و پف کردن کیک استفاده می شود.
تخم مرغ: تخم مرغ با دمای اتاق.
کره: در حالت ذوب آن اندازه گیری می شود.
شیر انتخابی: من از شیر بادام شیرین نشده استفاده کردم، اما هر شیری که کتو پسند باشد کارساز خواهد بود.
عصاره وانیل: برای هر دسر خوب ضروری است.

دستورالعمل شیرینی کتوژنیک (کیک کتویی)

با اضافه کردن مواد خشک در یک کاسه کوچک و هم زدن شروع کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها، کره، شیر و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا پف کند و یکدست شود. مواد خشک را به آرامی بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

حالا مایه کیک را به طور مساوی بین قالب 9 اینچی چرب شده تقسیم کنید و به مدت 37 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که سیخ عمدتاً تمیز بیرون بیاید بپزید. کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. پیشنهاد می کنیم محصول پودر ژله کتویی را مشاهده کنید.

دسرهای کتویی را از کجا بخریم؟

با محبوبیت روزافزون رژیم کتوژنیک، خرید دسرهای از پیش ساخته شده آسانتر شده است. ساده ترین مکان برای خرید آنها فروشگاه های آنلاین مانند کتواستور  است. کتواستور کیک و کلوچه کتو و انواع شیرینی کتویی دارد که در بخش تنقلات وجود دارد و چندین دسر منجمد مانند بستنی و ژله کتویی نیز دارد.

طرز تهیه شیرینی کتویی چگونه است؟

کیک شکلاتی کتو

وقتی کیک با استفاده از مواد کم کربوهیدرات درست می شود، می تواند بخشی از رژیم کتو باشد. شکر را با جایگزین های شکر عوض کنید و از آردهای کم کربوهیدرات استفاده کنید، می توانید کیکی درست کنید که ظاهر و طعمی مانند هر کیک دیگری داشته باشد.

به کمتر از 8 ماده نیاز دارد. بسیار خوب، بنابراین شامل فراستینگ نمی شود، اما طعم این کیک بسیار خوب است. در 30 دقیقه آماده می شود. فکر می کنید پختن یک کیک لایه ای زمان زیادی طول می کشد، اما در واقع، 30 دقیقه حداکثر زمانی است که می تواند طول بکشد. درست کردن این شیرینی کتوژنیک بسیار اسان است.

مواد لازم کیک شکلاتی کتو

آرد بادام. آرد بادام بلانچ شده باید استفاده شود، زیرا کیک را در مرکز آن پف می کند.

پودر کاکائو. از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید و در صورت وجود توده در آن ابتدا آن را الک کنید. برای داشتن یک کیک با طعم غنی تر، از پودر کاکائو تیره استفاده کنید.

اریتریتول. شیرین کننده جایگزین شکر

پودر خمیرمایه. کیک را کمی پف کرده و خمیر می کند.

تخم مرغ. تخم‌مرغ‌های شما باید دمای اتاق باشد تا اطمینان حاصل شود که هنگام هم زدن کره، آن را خنک نمی‌کند.

کره. در دمای اتاق باشد و آب نشود!

عصاره وانیل. برای هر دستور کیک خوب لازم است!

مرحله 1- با هم زدن تخم مرغ، کره و عصاره وانیل شروع کنید تا یکدست شود. من معمولا فقط با دست هم می زنم اما در صورت تمایل می توانید از همزن دستی استفاده کنید.

مرحله 2- خمیر کیک را درست کنید سپس مواد خشک را داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا خمیر کیک غلیظی باقی بماند. سعی کنید خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید، زیرا گاهی اوقات ممکن است کیک بیش از حد صمغی ایجاد شود.

مرحله 3- کیک را بپزید حالا دو قالب کیک 9 اینچی را چرب کرده و کنار بگذارید. خمیر کیک را به طور مساوی بین دو قالب کیک پخش کنید و با استفاده از یک کاردک روی آن را صاف کنید.

کیک ها را به مدت 27 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که سیخ تمیز بیرون بیاید بپزید. من معمولاً حدود 27 دقیقه را بررسی می کنم و هر دقیقه آن را بررسی می کنم تا زمانی که تمام شود.

کیک صبحانه بلوبری

آرد بادام. آرد بادام بلانچ شده به کیک بلوبری کتو بافتی نرم و سبک می دهد.

دارچین. طعم دارچین باعث خوشمزه شدن می شود.

بکینگ پودر. باعث پف می شود.

شیرین کننده. می توان از شیرین کننده اریتریتول استفاده کرد.

تخم مرغ. تخم مرغ با دمای اتاق. نکات زیر را برای تهیه کیک صبحانه بدون تخم مرغ ببینید.

روغن نارگیل. مطمئن شوید که روغن نارگیل خود را هنگام ذوب اندازه گیری کنید.

عصاره وانیل. یک چیز ضروری برای هر کیک خوب!

بلوبری. بلوبری تازه یا منجمد را می توان استفاده کرد. اگر از منجمد استفاده می کنید، ابتدا مطمئن شوید که کاملاً آب شده اند.

فراستینگ پنیر خامه ای. من از فراستینگ کتو خانگی خود استفاده کردم، اما می توانید از هر فراستینگ استفاده کنید یا حتی آن را حذف کنید!

با اضافه کردن آرد بادام، دارچین و بیکینگ پودر خود در یک کاسه بزرگ شروع کنید. در یک کاسه جداگانه، شیرین کننده، تخم مرغ و روغن نارگیل را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. مواد خشک را به آرامی به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. با استفاده از یک کاردک لاستیکی، بلوبری های خود را تا کنید.

حالا خمیر کیک خود را در قالب کیک 9 اینچی بریزید. به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که یک سیخ تمیز بیرون بیاید بپزید. کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کیک کاملا خنک شود، قبل از فراست کردن.

کیک هویج کتویی

هویج یکی از سبزیجات پر کربوهیدرات است. در هر وعده، 9 گرم کربوهیدرات خالص وجود دارد. در حالی که خوردن هویج به تنهایی در رژیم کتو توصیه نمی شود، می توانید بدون تأثیر زیاد بر تعداد کربوهیدرات ها، به دستور العمل ها اضافه کنید. یک راه خوشمزه برای استفاده از آن در کیک هویج است سبک کم کربوهیدرات!

چرا کیک هویج کتودوست است؟

فقط 3 گرم کربوهیدرات خالص. هر برش کمتر از 3 گرم کربوهیدرات تولید می کند، بنابراین هیچ ترسی از رهایی از کتوز ندارید. در یک کاسه ساخته شده است. نیازی به چند کاسه یا همزن آشپزخانه نیست. بدون آرد نارگیل. برخلاف دیگر دسرهای کم کربوهیدرات، این کیک از آرد نارگیل استفاده نمی کند. در عوض از آرد بادام استفاده می کنیم!

بافت کیک فوق‌العاده مرطوب و پف‌دار است و خرده‌ای لطیف دارد و فراستینگ آن خامه‌ای است. کیک شیرین و با ادویه هایی است، بدون اینکه زیاده روی کند. این نوعی کیک است که باعث می شود مردم یک برش دوم را مخفیانه بگذرانند، چه رژیم کتو یا نه!

مواد تشکیل دهنده شیرینی کتوژنیک (شیرینی کتویی )

آرد بادام. بهتر است از آرد بادام بلانچ شده استفاده شود.

بیکینگ پودر و جوش شیرین. ترکیبی از بیکینگ پودر و جوش شیرین برای اینکه کیک کمی پف کند و پف کند استفاده می شود.

دارچین و جوز هندی. ترکیبی از این دو ادویه برای هر کیک هویج خوب لازم است!

تخم مرغ. تخم مرغ با دمای اتاق. اگر می خواهید این تخم مرغ را درست کنید، یکی از این جایگزین ها را امتحان کنید.

شیرین کننده. من از جایگزین شکر قهوه ای استفاده کردم، اما آلولوز نیز موثر خواهد بود.

عصاره وانیل. یک چیز ضروری برای هر کیک عالی!

روغن. هر روغن با طعم خنثی را می توان استفاده کرد. من از روغن نباتی استفاده کردم ولی روغن کانولا و آووکادو هم میشه استفاده کرد.

هویج. هویج ریز خرد شده.

نارگیل خرد شده. می توان از تکه های نارگیل خرد شده شیرین نشده یا تکه های نارگیل ریز آسیاب شده (به سبک خشک شده/ماکارون) استفاده کرد.

سیب رنده شده. در حالی که سیب ها از نظر فنی کتو نیستند، مقدار کمی برای ایجاد رطوبت و شیرینی بیشتر به کیک استفاده می شود. این جایگزینی برای آناناس است که کربوهیدرات بسیار بالایی دارد. اگر نگران استفاده از سیب هستید، می توانید از کدو سبز خرد شده نیز استفاده کنید.

گردو. اختیاری است، اما در کل ترد خوشمزه می دهد.

فراستینگ پنیر خامه ای. من از یک فراستینگ ساده کتو استفاده کردم.

خمیر کیک را آماده کنید: با مخلوط کردن مواد خشک خود در یک کاسه شروع کنید. مواد مرطوب را اضافه کنید و مخلوط کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی باقی بماند.

کیک را بپزید: دو قالب کیک 8 اینچی را چرب کرده و کمی آرد بادام اضافه کنید. خمیر کیک را به طور مساوی بین دو قالب تقسیم کنید و به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که سیخ تمیز بیرون بیاید بپزید.

کیک را خنک کنید: بگذارید شیرینی کتوژنیک کاملا خنک شوند.

فراست، لایه لایه و تزئین کنید: کیک را با فراستینگ لایه لایه کنید و بگذارید 30 دقیقه قبل از سرو بماند.

ارسال دیدگاه