آشپزی

شیر برنج کتویی

شیر برنج کتویی

رسپی شیر برنج کتویی برای کسایی که عاشق شیر برنجن

برای پخت شیربرنج کتویی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • برنج شیراتاکی نصف پیمانه
  • اسانس برنج اختیاری دو قطره
  • خامه صد گرم
  • چوب دارچین یک تکه
  • وانیل به مقدار لازم
  • پودر پروتئین نصف پیمانه
  • گلاب یک چهارم پیمانه
  • پودر هل سر قاشق چایخوری
  • کره بیست گرم
  • زایلیتول (شیرین کننده کتویی) به سلیقه خودتون

طرز پخت شیر برنج کتویی

بعد از اینکه برنج شیراتاکی رو چند بار خوب با آب سرد آبکش کردید.

با کره، چوب دارچین و اسانس برنج تفت بدید تا کاملا بوی آن گرفته بشه.

سپس خامه، گلاب، پودر پروتئین، پودر هل و وانیل رو اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا گلوله نشود

برای پخت شیر برنج کتویی وقتی کاملا باز شد قبل از به قوام اومدن شیرین کننده رو اضافه کنید و روی حرارت مرتب بهم بزنید و با کمی دارچین نوش جان کنید.

آیا می توانم شیر برنج را در کتو مصرف کنم؟
برخی از شیرهای پر کربوهیدرات که باید در مصرف کتو اجتناب شود عبارتند از شیر گاو، شیر جو دوسر، شیر برنج، شیر تغلیظ شده و شیر بز. همچنین باید از انواع شیرهای شیرین شده کتو پرهیز کنید.

شیر برنج کتویی فرآوری شده، برنج آسیاب شده، با آب مخلوط می شود تا به مایع تبدیل شود. در طی این فرآیند، کربوهیدرات ها به قند تبدیل می شوند و طعم شیرین طبیعی به آن می دهند. جایگزین شیرین از نظر ارزش غذایی بسیار کم است مگر اینکه ویتامین و کلسیم به آن اضافه شود.

جایگزین مناسبی برای برنج در رژیم کتوژنیک است. این پر از فیبر است، کربوهیدرات خالص بسیار کمی دارد (زیرا فیبر بالایی دارد) و طعم آن در مقایسه با برنج گل کلم فوق العاده است.

شیر برنج بهتر از شیر بادام است؟
در مقایسه با شیر سویا و بادام، شیر برنج کمترین حساسیت را دارد. بنابراین اگر با آلرژی غذایی مشکل دارید، شیر برنج ممکن است بهترین گزینه برای شما باشد. نکته منفی شیر برنج این است که اغلب قند افزوده بالایی دارد و پروتئین کمی دارد.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *