آشپزی

کشک بادمجان کتویی

کشک بادمجان کتویی

اگر می خواهید غذای کتویی با بادمجان درست کنید با ما همراه باشید معرفی یکی از بهترین غذاهای کتویی، کشک بادمجان کتویی است. اگر از رژیم کتوژنیک پیروی می کنید و دلتان غذای جدید و راخت می خواهد با ما در این رسپی همراه باشید. در ادامه به توضیح طرز تهیه این غذا می پردازیم. برای مشاهده انواع دستورات کتویی کلیک کنید.

مواد لازم کشک بادمجان کتویی 

  • پیاز
  • 2حبه سیر
  • 2 عدد بادمجان
  • نعنا خشک
  • 2 قاشق خامه ترش یا پنیر خامه ای
  • ادویه

طرز تهیه کشک بادمجان کتویی

  1. پیاز را رشته رشته کرده و پیاز داغ درست کنید.
  2. بادمجان را کبابی کرده و ساطوری می کنیم سپس به پیاز اضافه می کنیم.
  3. سیر را ریز رنده کرده و اضافه می کنیم.
  4. نعنا خشک را سرخ کرده و همراه با ادویه اضافه می کنیم.
  5. خامه ترش یا پنیر را اضافه می کنیم.

بعد از انجام مراحل می توانید غذا را میل کنید بعد از درست کردن غذا لطفا نظراتتان را با ما به اشتراک بذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *