همانطور که ما به سمت یک سبک زندگی سالم حرکت می کنیم، باید رژیم غذایی خود را به شدت کنترل کنیم. اگرچه اقلام پخته شده سالم تر از اقلام سرخ شده در نظر گرفته می شوند، اما مواد به کار رفته در آن اقلام تفاوت زیادی ایجاد می کند در این مقاله به بررسی طرز تهیه نان تست کتویی می پردازیم.
برای نان خوشمزه و سالم می توانید نان بادام تست کتو را میل کنید. این نان خوش طعم و کاملاً لذیذ است و عطر آن برای جذب شما کافی است. فواید نان کتو
نان کتو یک نان کم کربوهیدرات، سرشار از مواد مغذی است و فواید متعددی برای سلامتی دارد. ماده اصلی آن آرد بادام است که فواید سلامتی متعددی به آن می دهد.
پیشنهاد می کنیم محصول نان لواش کتوژنیک را مشاهده کنید.
فواید نان تست کتویی
نان کتو غنی از آرد بادام هم از نظر ریز مغذی ها و هم درشت مغذی ها غنی است. این نان سالم کم کربوهیدرات سرشار از پروتئین، فیبر، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی و مس است. نان کتو همچنین حاوی ویتامین هایی مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، B6، فولات، کولین و ویتامین A و E است.
عملکرد قلب سالم
نان کتو منبع غنی فیبر، منیزیم و روی است. همه اینها بسیار مفید هستند و خطر بیماری های قلبی مانند سکته مغزی، فشار خون بالا، سندرم متابولیک و دیابت نوع 2 را کاهش می دهند.
کاهش آسیب پوست
نه تنها برای بدن بلکه برای پوست ما نیز مفید است. نان کتو بادام حاوی ویتامین E و ویتامین A است که به ترتیب یک آنتی اکسیدان و یک عامل ضد چروک شناخته شده است که از پیری پوست جلوگیری می کند.
از اختلالات معده مانند گاز، یبوست و اسهال جلوگیری می کند یک آمینو اسید بسیار مفید به نام گلوتامین در نان کتو وجود دارد که فواید سلامتی زیادی برای عملکرد روده ما دارد.
فشار خون را تثبیت می کند
نان کتو کربوهیدرات کمی دارد و بنابراین می تواند فشار خون و پارامترهای چربی را تثبیت و کاهش دهد. نان کتو منبع خوبی از پتاسیم است و ممکن است از فشار خون بالا جلوگیری کند.
تقویت استخوان و دندان
نان کتو منبع غنی از کلسیم، روی و منیزیم است که همگی برای استخوان و دندان فواید دارند.
طرز تهیه نان تست کتویی چگونه است؟
برای تهیه نان تست کتویی ابتدا باید تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنیم و به خوبی با همزن برقی ان ها را هم بزنیم. سپس روغن نارگیل را که در رژیم کتو مجاز است اضافه می کنیم و بجای ارد معمولی باید از ارد بادام استفاده کنیم.
همانطور که می دانیم یکی از شیرین کننده های مجاز در کتو صمغ زانتان است و ان را به خمیر اضافه می کنیم و به خوبی هم میزنیم تا یکدست شود سپس در فر قرار می دهیم.