نان بربری کتویی

نان بربری کتویی همانطور که از نام آن پیداست، نان کتو یک جایگزین کم کربوهیدرات برای ساندویچ سنتی و نان تست است. برخلاف نوع سنتی، حاوی آرد سفید یا گندم نیست. در عوض، با آرد بادام درست می شود و اغلب به مخمر نیاز ندارد. من سال هاست که نسخه خودم را درست می کنم، از زمانی که رژیم کتو را شروع کردم و نمی خواستم ساندویچ های مورد علاقه ام را رها کنم!

برای خرید نان بربری کتوژنیک رو عکس زیر کلیک کنید.

نان لواش کتوژنیک

 

مدت زیادی است که می خواهم دستور پخت نان بربری کتویی را به اشتراک بگذارم. هر کسی که رژیم کتو دارد نیاز به یک نان دارد که هر زمان که هوس کربوهیدرات به شما دست می دهد، یا زمانی که فقط یک ساندویچ کلاسیک یا مقداری نان تست برای صبحانه می خواهید درست کنید! در حال حاضر، تهیه هر نوع نانی می تواند ترسناک باشد، اما من به شما قول می دهم که این یکی تغییر دهنده بازی است!

هیچ مخمر و کربوهیدراتی مورد نیاز نیست، اما هرگز نخواهید گفت. بافت نان از وسط نرم و لطیف است و خرده لطیفی دوست داشتنی دارد. به زیبایی برش داده و برشته می شود و هیچ طعم بادامی ندارد!

نان بربری کتویی نان کم کربوهیدرات در کتو

خوردن نان کم کربوهیدرات در رژیم کتو بسته به نوع نانی که مصرف می کنید امکان پذیر است. به عنوان مثال، برخی از گزینه‌های محبوب نان کم کربوهیدرات عبارتند از: نان ابری، نان دانه‌دار و نان آجیلی و نان بربری. نان ابری مخلوطی کف آلود از پنیر خامه ای، تخم مرغ و خامه تارتار است.

پیشنهاد می کنیم محصول نان لواش کتوژنیک را مشاهده کنید.

نان بربری کتویی نیز با آرد بادام درست می شود اگر ارد بادام دوست ندارید می توانید از ارد نارگیل استفاده کنید. موارد مورد نیاز پودر پوسته اسفرزه و ارد بادام و تخم مرغ است.

طعم کمی کاسترد دارد، اما وقتی برشته می شود، بافت پوسته ای دلپذیری دارد. نان دانه منبع خوبی از فیبر و چربی های سالم است. معمولاً با مخلوطی از آرد بادام و نارگیل، دانه چیا، تخمه آفتابگردان و دانه کتان تهیه می‌شود و معمولاً در نان همبرگر یا نان ساندویچ استفاده می‌شود.

نان های مبتنی بر آجیل نیز کتو دوست هستند، به شرطی که نسخه های تهیه شده با آرد آجیل کم کربوهیدرات مانند آرد بادام یا نارگیل را انتخاب کنید. این نان ها عموماً بافت متراکم و جویدنی دارند و برای نان تست یا ساندویچ عالی هستند.

هنگام خرید نان‌های کم کربوهیدرات، فقط برچسب‌های تغذیه را با دقت بخوانید، زیرا ممکن است برخی از آنها با قندهای افزوده یا غلیظ‌کننده‌ها ساخته شده باشند.

مقدار کربوهیدراتی که باید در روز برای کاهش وزن بخورید به عوامل مختلفی از جمله سن، جنسیت، سطح فعالیت، سلامت کلی و اهداف کاهش وزن بستگی دارد. به طور کلی، آکادمی تغذیه و رژیم غذایی توصیه می کند که 45 تا 65 درصد از کالری روزانه شما از کربوهیدرات ها تامین شود، که در یک رژیم غذایی 2000 کالری، 225-325 گرم کربوهیدرات در روز است.

برای کاهش وزن، مصرف کربوهیدرات کمتر معمولاً در محدوده 20 تا 50 درصد کل کالری روزانه توصیه می شود که 100 تا 250 گرم کربوهیدرات در روز است. توجه به این نکته مهم است که میزان کربوهیدرات مصرفی شما نیز باید متناسب با نیازهای بدن و سلامتی شما باشد، بنابراین عاقلانه است که برای مشاوره فردی با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.

ارسال دیدگاه