با آرد نارگیل چی درست کنم ؟ آرد نارگیل یک آرد بدون دانه است که از گوشت خشک شده نارگیل تهیه می شود. به یک قوام آرد مانند مخلوط شده و کاربردهای متعددی دارد. این آرد خاص به دلیل مشخصات غذایی آن با دیگر آردهای پخت متفاوت است. آرد نارگیل سرشار از فیبر، کربوهیدرات کم و مقادیر متوسطی پروتئین است.
پیشنهاد می کنیم محصول آرد نارگیل را مشاهده کنید.
رطوبت کم آن، آن را به گزینه ای فوق العاده برای پخت کوکی ها، کیک ها، کلوچه ها و سایر دسرها تبدیل می کند یا برای غلیظ کردن سس ها، سوپ ها و سس ها استفاده می شود. آرد نارگیل یک عنصر اصلی در دستور العمل های کتو است، زیرا حاوی تنها 2 گرم کربوهیدرات خالص در هر 1/4 فنجان است!
آرد نارگیل یا آرد بادام کدام یک برای رژیم کتو بهتر است؟
انتخاب شما بین آرد نارگیل و آرد بادام به اهداف و ترجیحات شما بستگی دارد. هم آرد نارگیل و هم آرد بادام دارای مشخصات غذایی و فواید منحصر به فرد خود هستند. آرد نارگیل فیبر بیشتری دارد و کربوهیدرات خالص کمی دارد، در حالی که آرد بادام سرشار از چربی های سالم و پروتئین است.
آرد نارگیل آردی نرم و ریز آسیاب شده از گوشت خشک شده نارگیل است. بافت و طعم منحصر به فرد آرد نارگیل کمی شیرینی به دستور غذاها اضافه می کند و آن را به گزینه ای عالی برای پخت دسرها و خوراکی های شیرین تبدیل می کند.
با آرد نارگیل چی درست کنم ؟
آرد نارگیل یک ماده همه کاره است که می توانید به روش های خلاقانه مختلف در آشپزخانه کتو خود استفاده کنید. امکانات بی پایان هستند، از غذاهای شور مانند نان و نان بخارپز گرفته تا خوراکی های شیرین مانند پنکیک و کلوچه. دستور العمل های مختلف را امتحان کنید و از مزایای این آرد کم کربوهیدرات لذت ببرید.
فواید استفاده از آرد نارگیل
فیبر بالا در مقایسه با آردهای دیگر، آرد نارگیل از نظر فیبر، کیک را به خود اختصاص می دهد. هر 2 قاشق غذاخوری بسته بندی شده در 6 گرم فیبر! کم کربوهیدرات آرد نارگیل به دلیل تعداد کم کربوهیدرات در دستور العمل های کتو محبوب است.
پروتئین بالا هیچ آرد دیگری به طور طبیعی حاوی پروتئین نیست. در هر 2 قاشق غذاخوری آرد نارگیل 2 گرم پروتئین وجود دارد! بهترین بخش در مورد آرد نارگیل این است که تقریباً در هر فروشگاه مواد غذایی موجود است. اگر نمی توانید آن را پیدا کنید، می توانید به راحتی خودتان آن را بسازید!
چه مدت می توانید آرد نارگیل را نگه دارید؟ نگهداری: آرد نارگیل را می توان تا 6 ماه در دمای اتاق در ظرف دربسته نگهداری کرد. حتما قبل از استفاده آرد را به آرامی تکان دهید، زیرا ممکن است گلوله شود. برای انجماد: من یخ زدن آرد نارگیل را توصیه نمیکنم، زیرا ممکن است پس از یخشدن، گند شود.
با آرد نارگیل چه چیزی می توانید درست کنید؟
آرد نارگیل را می توان در دستور العمل های شیرین یا شور استفاده کرد. شما همچنین می توانید صرفاً با خرید یک کیسه آرد نارگیل به جای درست کردن خودتان در زمان صرفه جویی کنید (اما من راحتی درست کردن شیر نارگیل خودم را دوست دارم).
در اینجا بهترین دستور العمل های آرد نارگیل است که تا به حال درست کرده اید. دستور العمل های دسر آرد نارگیل و همچنین راه های منحصر به فرد دیگری برای استفاده از این آرد افسانه را خواهید یافت! پخت با آرد نارگیل می تواند کمی مشکل باشد، اما این دستور العمل ها با استفاده از آرد نارگیل خلاف این را ثابت می کنند – همه آنها دارای رتبه بندی 5 ستاره هستند!