فواید ارد بادام چیست؟

در مقاله به بررسی خواص و فواید ارد بادام پرداخته ایم. گزینه فوق العاده بدون گلوتن که هم برای پخت و پز و هم برای پخت قابل استفاده است. تا به حال احتمالاً آرد بادام را در سراسر بازار دیده اید. آرد بادام از بادام های بلانچ شده تهیه می شود که به صورت پودر ریز در آمده اند.

پیشنهاد می کنیم محصول ارد بادام را مشاهده کنید.

طعم آن کمی شیرین تر از آرد سفید سنتی است و کربوهیدرات کمی دارد. اما این همه چیز نیست. امروز ما مزایای استفاده از آرد بادام و اینکه چرا باید همیشه یک کیسه در انباری خود داشته باشید را به اشتراک می گذاریم.

5 خواص و فواید ارد بادام نسبت به آرد گندم

مزایای زیادی برای سلامتی دارد

آرد بادام سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. سرشار از منیزیم و ویتامین E و همچنین منگنز، مس و فسفر است. یک اونس آرد بادام حاوی بیش از 6 گرم پروتئین و 3 گرم فیبر است که آن را به یک جایگزین عالی سالم برای محصولات پخته تبدیل می کند. وقتی بتوانید براونی هایی بپزید که فواید بیشتری نسبت به یک خوراکی شیرین دارند، ما آن را یک برد می نامیم!

ارد بادام بدون گلوتن است

برای کسانی که بیماری سلیاک دارند یا به گلوتن حساسیت ندارند، آرد بادام جایگزین مناسبی است. آرد بادام هم بدون گلوتن و هم بدون گندم است و به این افراد اجازه می دهد آزادانه از آن لذت ببرند. هنگامی که صحبت از محصولات پخته می شود، مزیت استفاده از آرد بادام این است که خوراکی های شما را مرطوب می کند، با طعم کمی آجیلی.

جایگزین مناسب ارد گندم

در بسیاری از دستور العمل ها، تنها موضوع تعویض آرد گندم با آرد بادام است. نسبت آسان 1:1. آرد بادام فوق العاده همه کاره است و می توان از آن در انواع آشپزی و پخت و پز استفاده کرد.

برای نان، کوکی ها و براونی ها خوب عمل می کند، اما روی مرغ یا ماهی را نیز می پوشاند. هنگام انجام این تعویض، ممکن است نیاز باشد که تخم مرغ بیشتری یا ماده چسبنده دیگری اضافه کنید زیرا آرد بادام بسیار متراکم است.

باعث کاهش وزن می شود

از آنجایی که آرد بادام بسیار متراکم است، می تواند به شما کمک کند سریعتر پر شود. این به نوبه خود می تواند از پرخوری جلوگیری کند. به دلیل داشتن مقدار مناسبی فیبر آرد بادام، نسبت به زمانی که غذاهای تهیه شده از آرد گندم می خورید، احساس سیری بیشتری خواهید داشت.

آرد بادام یک جایگزین عالی برای اکثر سبک های زندگی است، به خصوص برای کسانی که رژیم غذایی بدون گلوتن، سرخپوشان، کم کربوهیدرات یا دیابت دارند. در مقایسه با آرد گندم فواید سلامتی بیشتری دارد و تقریبا همیشه به عنوان جایگزین در آشپزخانه عمل می کند. آرد بادام را برای چی امتحان می کنید؟

ارسال دیدگاه