چگونه آرد بادام درست کنیم

آرد بادام چیست؟ آیا آرد بادام بدون گلوتن است؟ چگونه آرد بادام درست کنیم ؟ آرد بادام را می توان به دو روش تهیه کرد. با این حال، معمولاً این بادام‌های پوست کنده شده هستند که به صورت پودر ریز آرد مانند در می‌آیند. این آرد بدون گلوتن، پالئو، کتو، و کم کربوهیدرات است بنابراین بسیار سازگار با محدودیت های غذایی است.

برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله ارد بادام چیست را مطالعه کنید.

بادام برای سلامتی فواید زیادی دارد، از جمله حاوی انواع مواد معدنی، ویتامین ها و مواد مغذی گیاهی است که به تنظیم سطح قند خون و کاهش گرسنگی کمک می کند. علاوه بر این، آنها همچنین مملو از چربی های سالم و آنتی اکسیدان هستند. جایگزینی عالی برای ارد معمولی در پختنی ها می باشد.

به عنوان یک جایگزین آرد گندم، آرد بادام را نمی توان در هر شرایطی با نسبت 1:1 استفاده کرد این چیزی است که اگر در دستور العمل ها مقادیر فرعی ذکر نشده باشد، باید در طول زمان آن را آزمایش کنید.

“برای خرید محصولات کتویی و به دست آوردن تخفیف‌های ویژه، روی عکس کلیک کنید!”

خرید محصولات کتوژنیک

چگونه آرد بادام درست کنیم در خانه؟

آرد بادام یک جایگزین عالی برای آرد گندم است که برای محصولات پخته شده استفاده می شود. همچنین پایه تعدادی از دسرهای محبوب است. شما می توانید از سایت کتواستور ارد بادام را به صورت طبیعی و خالص با قیمتی مناسب تهیه کنید.

وسایل مورد نیاز تهیه ارد بادام

تهیه بیشتر دستور العمل های آرد فوق العاده آسان است، و این دستور العمل عالی نیز از این قاعده مستثنی نیست می توانید همه آن را در کمتر از 30 دقیقه انجام دهید. در اینجا همه چیزهایی است که برای تهیه آن نیاز دارید:

مخلوط کن
الک
ظرفی برای نگهداری آرد

طرز تهیه آرد بادام در خانه (چگونه آرد بادام درست کنیم)

چه بادام هایی استفاده کنیم؟ اینها بهترین بادام هایی هستند که برای آرد/غذا بادام استفاده می شود!

بادام خام، بدون نمک و پوست کنده: بادام های فرآوری نشده ای هستند که پوست آن جدا شده است. بهترین برای تهیه غذای بادام

بادام بلانچ شده: این ها بادام های خام و بدون نمک با پوست جدا شده اند! بهترین برای آرد بادام برخی از فروشگاه ها بادام بلانچ شده را به فروش می رسانند، اگرچه قیمت آن ها بیشتر است. شما می توانید خودتان را در خانه بلانچ کنید.

بادام خلال شده: این بادام های بلانچ شده هستند که به قطعات نازک تر بریده شده اند. برای آرد بادام عالیه اغلب اوقات، اینها در فروشگاه مقرون به صرفه تر و در دسترس هستند!

چگونه بادام را سفید کنیم ؟ بلانچ کردن بادام یک فرآیند سرگرم کننده است اما کمی وقت گیر است. اگر نمی توانید بادام خلال شده را پیدا کنید، پس این راه درستی برای رسیدن به آرد بادام است!

1- مقدار بادام مورد نیاز خود را اندازه بگیرید

2- دقیقاً 60 ثانیه در آب داغ/کمی در حال جوش بریزید (اگر آنها را زیاد گرم کنید، بادام ها نرم می شوند و پوست آن سخت می شود)

3- بادام ها را آبکش کنید و زیر آب سرد یخ بزنید

4- بادام ها را با حوله پاک کنید تا کاملا خشک شوند

5- بادام را خرد کنید

می توانید ارد بادام پوست کنده شده را از سایت کتواستور با قیمت مناسب تهیه کنید.

طرز تهیه آرد بادام در مخلوط کن

(حداقل: 1 فنجان) بادام بلانچ شده یا خلال شده را در مخلوط کن بریزید. با سرعت بالا به مدت 5-10 ثانیه مخلوط کنید. متوقف کنید و کناره ها را خراش دهید (یا می توانید مخلوط کن را بردارید و تکان دهید). 10 ثانیه دیگر یا تا زمانی که آرد نرم و نرمی به دست آید، مخلوط کنید.

با افزایش کوتاه ترکیب کنید! اگر زیاد مخلوط کنید، آرد روغنی یا حتی کره بادام به دست می آید. هدف بدست آوردن پودر کرکی است.

طرز تهیه آرد بادام در غذاساز
درست کردن آرد بادام در غذاساز سریع است اما کمی عملی تر است.

(حداقل: 1 فنجان) بادام بلانچ شده یا خلال شده را در غذاساز بریزید. نبض را با افزایش 1 ثانیه ای به مدت 50-60 ثانیه انجام دهید. هر 10 پالس یا بیشتر، کناره های غذاساز را خراش دهید.

حبوبات کوتاه برای موفقیت آرد بادام حیاتی هستند! زیاد فرآوری نکنید، در غیر این صورت بادام ها روغنی می شوند (یا حتی تبدیل به کره بادام می شوند!)

ارد بادام فواید بسیار زیادی دارد که در مقاله فواید ارد بادام ان ها را ذکر کرده ایم.

نحوه نگهداری آرد بادام

آرد بادام خود را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. بهتر است تا 3 ماه در یخچال و تا 6 ماه در فریزر تازه نگهداری شود. می توانید آرد بادام را به مدت 2 تا 3 هفته در انبار/کابینت نگهداری کنید.

از آنجایی که بادام سرشار از روغن و چربی است، آرد بادام را از گرما، رطوبت و نور خورشید دور نگه دارید تا از ترشیدگی آن جلوگیری کنید.

ارسال دیدگاه