نمک دریا ۹۰ گرم کیچن رز
نمک دریا به نمک حاصل از تبخیر آب دریا گفته میشود
نمک یکی از مواد غذایی ضروری برای فعالیت بدن انسان است. که برای عملکرد صحیح مغز و متابولیسم بدن انسان نیز لازم و ضروریست.
طی سالهای اخیر به توصیه برخی از اساتید طب سنتی کشورمان، بسیاری از خانوادهها نمک دریا را جایگزین نمکهای تصفیهشده حاوی ید موجود در بازار کردهاند!
نمک دریا از نظر مزاجشناسی
نمک از نظر مزاج شناسی دارای مزاج گرم است که باعث هضم غذا، رفع سنگینی معده، باز کردن گرفتگیهای کبد و طحال و از بین بردن عفونت و ورم معده است؛ نمک، مسهل بلغم و سودا و زرداب و دافع رطوبات لزج و گرفتگیها و سوءهاضمه و فساد غذا در معده و روشن کننده رنگ صورت است.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،مهندس مینا تدین کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو بیان کرد:
وزارت بهداشت ظرف 20 سال گذشته برای کاهش شیوع گواتر و اختلالات ناشی از کمبود ید، سیاست افزودن ید به نمکهای خوراکی را در پیش گرفته و در حال حاضر کلیه کارخانجات تولید کننده موظفند ید را به میزان توصیه شده وزارت بهداشت به نمکهای خوراکی اضافه کنند زیرا استفاده از نمک یددار تصفیه شده یکی از راه های اصلی رساندن ید به بدن برای انجام اعمال حیاتی که وابسته به این ریز مغذی است، میباشد.
مهندس تدین گفت: نرسیدن ید کافی به بدن با عوارض بیشماری همراه است، از جمله این عوارض میتوان به گواتر، ناهنجاریهای مادرزادی، افزایش موارد سقط و مرده زایی، هیپوتیروئیدی مادرزادی، کر و لالی مادرزادی و کاهش بهره هوشی اشاره کرد.
این کارشناس تغذیه اعلام کرد: مصرف نمک تصفیه شده ید دار ،کم یا زیاد؟
انجمن قلب آمریکا میزان نمک مصرفی را برای افراد عادی روزانه 6 گرم و افراد مبتلا به ناراحتیهای قلبی عروقی (فشارخون)، 4 گرم مجاز میداند.و این مقدار مصرف ، املاح معدنی ناچیزی را برای بدن فراهم می کند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.