آشپزی

طرز تهیه شیرینی کتویی

طرز تهیه شیرینی کتویی

شیرینی کتویی یکی از شیرینی‌های پرطرفدار و محبوب در جامعه کتو است. در این مقاله طرز تهیه شیرینی کتویی را توضیح داده ایم در ادامه  به بررسی دو نوع شیرینی کتویی و نحوه تهیه آن می‌پردازیم. آیا می توانید کوکی ها را در کتو بخورید؟

پیشنهاد می کنیم محصول کوکی کتویی شکلاتی را مشاهده کنید.

از آنجایی که رژیم کتو یک لیست غذاهای تایید شده نیست، شما می توانید از نظر فنی هر چیزی را بخورید که با رژیم شما مطابقت دارد، بنابراین بله، کوکی ها همچنان می توانند بخشی از رژیم کتو شما باشند! اما اگر به سراغ یک کلوچه قدیمی که با گندم و شکر درست شده است، بروید، به سرعت از میزان کربوهیدرات روزانه خود فراتر خواهید رفت.

طرز تهیه شیرینی کتویی

شیرینی کتویی شکلاتی:

مواد لازم:

– 200 گرم بادام زمینی طبیعی

– 100 گرم کره بادام زمینی

– 50 گرم شکلات تلخ خرد شده

– 50 گرم شیرین کننده کتویی

– 1 قاشق چایخوری وانیل

– نمک به میزان لازم

پیشنهاد می کنیم محصول قطاب کتویی را مشاهده کنید.

طرز تهیه شیرینی کتویی شکلاتی :

در یک قابلمه کوچک، بادام زمینی طبیعی را تفت دهید تا رنگ طلایی بگیرد.

بادام زمینی تفت داده شده را در یک ظرف قرار داده و کمی خنک شود.

در یک میکسر، بادام زمینی خنک شده، کره بادام زمینی، شیرین کننده کتویی، وانیل، و نمک را با هم مخلوط کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

شکلات تلخ را در یک قابلمه کوچک آبکشی کنید و روی حرارت ملایم گذاشته تا آبکش شود.

شکلات آبکش شده را به مواد مخلوط شده در مرحله قبلی اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند.

مخلوط را در قالب‌های شیرینی کتویی ریخته و در یخچال به مدت حداقل چهار ساعت خنک شود.

بعد از خنک شدن، شیرینی کتویی شکلاتی را از قالب‌ها خارج کرده و آن را در ظرف مناسب سرو کنید.

شیرینی کتویی توت فرنگی:

مواد لازم:

– 150 گرم توت فرنگی تازه یا منجمد

– 100 گرم کره بادام زمینی

– 50 گرم شیرین کننده کتویی

– 50 گرم پودر کاکائو

– 1 قاشق چایخوری وانیل

– نمک به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی توت فرنگی کتویی:

توت فرنگی را در یک ظرف قرار داده و با یک چنگال راهنمایی کنید.

در یک میکسر، توت فرنگی را همراه با کره بادام زمینی، شیرین کننده کتویی، پودر کاکائو، وانیل، و نمک به خوبی مخلوط کنید.

مخلوط را در قالب‌های شیرینی کتویی ریخته و در یخچال به مدت حداقل چهار ساعت خنک شود.

بعد از خنک شدن، شیرینی کتویی توت فرنگی را از قالب‌ها خارج کرده و آن را در ظرف مناسب سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *