نودل کنجاک شیراتاکی از معروف ترین نودل های ژاپنی و البته تنها نودل مجاز در رژیم کتوژنیک می باشد.
بهش نودل کنجاک هم میگن، چون از ریشه گیاه کنجاک بدست اومده.
- بدون گلوتن
- بدون کربوهیدرات
- بدون چربی
- بدون کلسترول
- کم کالری
چگونه نودل کنجاک شیراتاکی رو مصرف کنیم؟
محصولات شیراتاکی معمولا در بسته های درون آب قرار دارند. برای این منظور ابتدا آب درون محصول را دور بریزید. و با آب سرد یشورید. پیشنهاد می کنیم محصول نودل کلافی شیراتاکی را مشاهده کنید.
سپس نودل ها را با آب تازه جوشیده در حدود 4 دقیقه یپزید.
می توانید با انواع سبزیجات، سس ها و یا گوشت تزیین کرده و غذایی خوشمزه، سالم و رژیمی را تجربه کنید.
نودل کنجاک شیراتاکی از غذاهای خوشمزه، سیر کننده و در عین حال کم کالری است.
به دلیل حضور نوعی فیبر به نام گلوکومانان فواید زیادی برای سلامتی دارد و به کاهش وزن کمک می کند.
از جمله فواید نودل شیراتاکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کاهش وزن
- لاغری
- کنترل قند خون
- کاهش کلسترول
- درمان یبوست
خرید نودل شیراتاکی
نودل شیراتکی جایگزینی عالی برای رشته فرنگی سنتی است. آنها علاوه بر اینکه کالری بسیار کمی دارند، به شما کمک می کنند احساس سیری کنید و ممکن است برای کاهش وزن مفید باشند. نه تنها این، بلکه برای سطح قند خون، کلسترول و سلامت دستگاه گوارش نیز فوایدی دارند.
محصولات کنجاک یک راه عالی برای ارضای هوس های تصادفی، کاهش کلسترول و افزایش فیبر مصرفی شما هستند، اگر به عنوان یک مکمل گهگاهی به یک رژیم غذایی کاملا سالم و تازه مصرف شوند.
آیا می توان نودل شیراتاکی را پخت؟
در حالی که جوشاندن رشته فرنگی کونیاک در واقع برای پختن آنها ضروری نیست، ما این کار را برای بهبود طعم و بافت آنها انجام می دهیم. جوشاندن آنها را کمتر ترد یا لاستیکی می کند و بیشتر شبیه ماکارونی آل دنته می شود. در آب جوش فقط حدود 3 دقیقه طول می کشد – متوجه خواهید شد که آنها کمی غلیظ تر می شوند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.