قهوه کلد برو یا سرد دم نوشیدنی سرد برای روزای گرم از همجواری بیست ساعته قهوه آسیاب شده با آب خنک و یا یخ در داخل باکس ای با سطح پهنای زیاد به عمل می آید.
فرق بین قهوه کلد برو با اسپرسو و قهوه های دمی
در تهیه قهوه های گرم (اسپرسو) روش عمل آوری قهوه به این شکل است که دما را بالا می بریم یعنی دمایی در حدود 90 درجه و تایم 30 ثانیه ای و فشار 9 بار.
و در قهوه های دمی دمای 90 درجه و فشار 9 بار رو نداریم که پمپ دستگاه اسپرسو مون میشه. بلکه در اینجا فشارمون 2/5 بار عوض اش تایم بیشتری داریم (تایم 4 الی 5 دقیقه) اس.
حالا توی قهوه کلد برو فقط از اهرم زمان استفاده می کنیم. و در زمان 20 ساعته از همجواری قهوه با آب سرد ماکسیمم حالت عصاره پودر قهوه داریم.
پیشنهاد می کنیم محصول قهوه کلد برو لاین سبز را مشاهده کنید.
در این روش به علت همجواری طولانی مدت (20 ساعته) ما بالاترین حالت کافئین رو بین همه حالت های دم آوری قهوه داریم.
جالبه بدونید که حرارت باعث ایجاد تلخی توی قهوه میشه. مثلا توی عمل آوری اسپرسو اگه دماش 2 الی 3 درجه بره بالا یا بخار اضافه شو نگیریم اسپرسومون تلختر از حالت نرمال اش میشه.
پس حرارت به حالت کلی باعث دریافت تلخی توی قهوه ها میشه. و توی قهوه چون اصلا حرارتی نداریم و با آب سرد به عمل میاد ما شیرین ترین حالت قهوه رو داریم.
دیگه چی می تونید از یه قهوه بخواید که کلد برو نداشته باشه براتون؟؟؟
این محصول هیچ مواد اضافی و مازادی هم نداره یعنی ترکیبات اش فقط قهوه آسیاب شده اس و آب سرد.
کافئین قهوه کلد برو
کافئین اش 250 سی سی معادل 2 شات و نیم اسپرسو (2 شات دبل یا اندازه 5 تا سینگل شات اسپرسو کافئین داره.)
و روی قهوه یه QR کد ای هست که اگو اونو اسکن کنید هر توضیحات اضافه دیگه ای که راجب این محصول بخواید میتونید داشته باشید…
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.