خوراک مرغ کتویی با پنیر یکی از ویژگیهای مثبت رژیم کتو، وجود انواع گوشت سفید و قرمز در آن است. خوراک مرغ طعمدار یک غذای ساده، سریع و در عین حال با طعمی متفاوت است که در رژیم کتو میتوانید آن را طبخ کنید. این خوراک را میتوانید در کمتر از یک ساعت آماده کنید.
برای پخت مرغ پنیری به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
- بیکن: به مقدار دلخواه
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۳ تکه
- پنیر خامهای: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (بسته بهاندازه سینه مرغ)
- آب: نصف لیوان
- سرکه سیب: ۴ قاشق غذاخوری
- پودر پیاز و پودر سیر: به مقدار دلخواه
- فلفل قرمز: نصف فلفل قرمز
- شوید خشک: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- پنیر چدار خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- پیازچه: یک عدد متوسط
طرز پخت خوراک مرغ کتویی با پنیر
برای آمادهکردن این غذای لذیذ و آسان ابتدا در یک تابه، بیکنها را کمی تفت دهید. سپس در یک قابلمه سینههای مرغ را قرار دهید و بعد از حدود ۲ دقیقه، پنیر خامهای را به آن اضافه کنید. همزمان باید آب، سرکه سیب، شوید خشک، فلفل قرمز خرد شده، پودر سیر، پودر پیاز و نمک و فلفل را اضافه کنید.
توجه کنید که در این مرحله هنوز پنیر انسجام دارد و به همین دلیل نیازی نیست که مواد را به هم بزنید. تنها کافی است بعد از اضافهکردن مواد در قابلمه را ببندید و آن را با شعله ملایم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت بگذارید.
در این مرحله میتوانید از زودپز نیز استفاده کنید. در صورت استفاده از زودپز ۱۵ دقیقه زمان برای پخت مواد کافی خواهد بود.
بعد از پخت، سینههای مرغ را از قابلمه بیرون آورید و باقیمانده مواد داخل قابلمه را با همزن دستی یا بلندر بهخوبی یکدست کنید. توجه کنید که در این فرایند باید تکههای پنیر بهخوبی در مواد حل شوند.
حالا در ظرفی دیگر سینه مرغ را ریشریش کنید. مرغ را به مواد مخلوط شده قبلی اضافه کنید و بهخوبی هم بزنید. در این مرحله پنیر چدار را اضافه کنید و همه مواد را در یک ظرف تخت بریزید.
در قدم آخر بعد از صاف کردن سطح مواد، پیازچه را خرد کنید و به همراه بیکن روی آن بریزید و مرغ پنیری را میل کنید و لذت ببرید. این غذا را میتوانید با نان کتویی نیز سرو کنید.