در رژیم کتوژنیک که یک رژیم کمکربوهیدرات و پرچرب است، پنیر پیتزا مجاز است، اما با توجه به نوع آن و ترکیباتش ممکن است شرایط متفاوت باشد.
یکی از دغدغههای اصلی علاقهمندان به رژیم کتوژنیک است. در این مقاله به بررسی جامع این موضوع میپردازیم که آیا برای رژیم کمکربوهیدرات مناسب است یا خیر.
پنیر پیتزا در رژیم کتو
پنیر پیتزا به طور کلی در رژیم کتو قابل استفاده است، اما با چند شرط مهم:
- باید از انواع طبیعی و بدون افزودنی استفاده کنید
- میزان کربوهیدرات آن باید کمتر از 5 گرم در هر 100 گرم باشد
- بهتر است از پنیرهای پرچرب استفاده شود
برای خرید نان پیتزا کتویی کلیک کنید.
پنیر موزارلا بهتر است یا پنیر پیتزا ؟
✅ پنیر موزارلا طبیعی بهترین انتخاب برای رژیم کتو است زیرا:
- کربوهیدرات بسیار کم دارد.
- فاقد افزودنیهای مضر است.
- پرچرب و مناسب کتو است.
❌ پنیر پیتزا صنعتی معمولاً برای کتو مناسب نیست، مگر اینکه:
- برچسب غذایی آن را بررسی کنید و مطمئن شوید فاقد شکر و نشاسته است.
- از برندهای معتبر که پنیر کمکربوهیدرات تولید میکنند استفاده کنید.
اگر میخواهید پیتزای کتو درست کنید، ترکیبی از پنیر موزارلا + پنیر چدار یا پارمزان بهترین نتیجه را میدهد. از پنیرهای فرآوری شده و پیتزای آماده دوری کنید تا در حالت کتوزیس بمانید.
🧀 توصیه: همیشه لیبل محصولات را چک کنید تا از عدم وجود کربوهیدرات پنهان مطمئن شوید!
تفاوت پنیر پیتزا و تاپینگ پیتزا
پنیر پیتزا از شیر طبیعی ساخته می شود و چربی و پروتئین بالایی دارد، درحالی که تاپینگ پیتزا ترکیبی از روغن های گیاهی و نشاسته است و چربی کمتری دارد. تاپینگ پیتزا به علت داشتن نشاسته و روغن پالم برای کتو مناسب نیست.
دستور پیتزای کتو با پنیر
مواد لازم:
- 200 گرم پنیر موزارلا
- 50 گرم پنیر پارمزان
- نان پیتزا کتو (از آرد بادام تهیه شود)
- مواد دلخواه (قارچ، زیتون، پپرونی)