بلاگ

طرز تهیه مربای توت فرنگی کتویی

طرز تهیه مربای توت فرنگی کتویی

مربای توت فرنگی کتوژنیک یک جایگزین عالی برای مرباهای معمولی پر از شکر است. این مربای خوشمزه فقط با ۴ ماده اولیه و در ۱۰ دقیقه آماده میشود و در هر ۳ قاشق غذاخوری فقط ۳ گرم کربوهیدرات خالص دارد!

اگر میخواهید مربای توت فرنگی کتویی طبیعی را به صورت اماده تهیه کنید روی لینک کلیک کنید.

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه توت فرنگی تازه یا یخزده

  • ۲ قاشق غذاخوری شیرینکننده کتو (اریتریتول یا استویا)

  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

  • ۱/۲ قاشق چایخوری پکتین (اختیاری برای غلظت بیشتر)

طرز تهیه:

۱. آمادهسازی توتها:

  • توت فرنگیها را بشویید و به قابلمه متوسطی اضافه کنید.

  • با پشت قاشق یا سیبزمینیکوب آنها را له کنید تا آبشان آزاد شود.

۲. پخت:

  • روی حرارت متوسط بپزید تا توتها نرم شوند (حدود ۵-۷ دقیقه).

  • شیرینکننده و آب لیمو را اضافه کنید.

  • برای غلظت بیشتر میتوانید پکتین اضافه کنید.

۳. نگهداری:

  • مخلوط را در شیشههای استریل بریزید.

  • پس از خنک شدن در یخچال نگهداری کنید (تا ۲ هفته ماندگاری دارد).

نکات مهم:

  • برای غلظت بیشتر میتوانید ۵ دقیقه بیشتر بپزید.

  • اگر دوست دارید مربا بافت تکهتکه داشته باشد، کمتر له کنید.

  • میتوانید از توت فرنگی یخزده استفاده کنید (نیازی به آبکشی نیست).

ایدههای سرو:

  • روی نان کتوژنیک یا وافل آرد بادام

  • همراه با ماست یونانی یا پنیر کوتاژ

  • به عنوان تاپینگ بستنی کتوژنیک

  • در کیکهای کم کربوهیدرات

تغییرات دستور:
۱. انواع توتها: میتوانید از تمشک، زغال اخته یا ترکیب توتها استفاده کنید.
۲. طعمدهندهها:

  • ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل

  • پوست رنده شده لیمو یا پرتقال

  • برگهای تازه ریحان یا آویشن
    ۳. میوههای دیگر: هلو یا زردآلو (با احتساب کربوهیدرات بیشتر)

فواید این مربا:

  • بدون گلوتن

  • مناسب رژیمهای کتوژنیک، کم کربوهیدرات و دیابتی

  • سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدانها

  • بدون شیرینکنندههای مصنوعی مضر

نکته نهایی:
این مربا نه تنها یک انتخاب سالم است، بلکه طعم بینظیری دارد که میتواند جایگزین مناسبی برای مرباهای معمولی باشد. امیدواریم از تهیه و مصرف این مربای خوشمزه لذت ببرید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *